آشنایی با قطعات داخلی شیرهای برقی
شیربرقی دارای ساختار ساده و بدون پیچیدگی است. شیر برقی از آنجایی که عملکرد شیرهای برقی برعکس شیرهای دستی و مکانیکی بوده و دارای توان کمی میباشد، بنابراین باید این توان محدود به بالاترین بازده و بهترین روش استفاده شود. در شیرهای برقی قطعه ای که کار انجام میدهد سولنوئید یا موتور برقی است؛ ولی این قطعه در ستم های صنعتی هیدرولیک یا پنتوماتیک خیلی کم استفاده میشود.
فقط برای وقتی که برای عبور سیال کم فشار گذرگاه بزرگی لازم باشد، موتور برقی به کار میرود. دراین موتورهای برقی برای باز و بسته کردن شیر برقی چرخ دنده یا جعبه دنده کاهنده نیز وجود دارد. در ادامه شما را با ساختار شیربرقی و انواع آن آشنا میکنیم.
آشنایی با انواع شیرهای برقی
شیرهای برقی را براساس ظرفیت، چند سو بودن جریان بوبین شیر برقی یا نوع پاسخ دهی میتوان تقسیم بندی کرد.
1.دسته بندی براساس ظرفیت
برای دسته بندی براساس ظرفیت میتوان حداقل و حداکثر فشار کاری را مدنظر قرار داد. حداکثر فشار کاری همان میزان تحمل شیر در برابر فشار سیال است که با MWP نشان داده میشود.
2.دسته بندی بر اساس نحوۀ پاسخگویی
در این روش شیرهای برقی را به دو دسته کلی تقسیم میکنند.
1.شیر های برقی حرکت مستقیم : در شیرهای دارای شیر برقی نرمالی کلوز حرکت مستقیم طراحی شیر به صورت صفر یا صد بوده و تنها میتواند باز یا بسته شود و حالت نیمه باز و نیمه بسته وجود ندارد.
2.سلونوئید ولو سروو : این شیرها خود به دو دسته شیرهای الکتریکی و شیرهای برقی NC تقسیم میشوند. در این نوع شیرها مسیر جریان با توجه به شدت جریان کنترل شده و وابسته به فرمان سیستم است.
الف- شیرهای برقی NC : شیرهای
https://salamsarma.ir/product-category/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%A2%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D8%A7%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%A8/%D8%B4%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%82%DB%8C/
- ۰ ۰
- ۰ نظر